KYOCKIY PROTOKOLOVOY 4.0.3. broVRiš

KŠŠŠŠ … od letošnje konvencije NMN, koder smo načeli debato o postapokaliptiki. O puščobah. Ta moment(um) izkoriščamo za nadKŠŠŠŠ Sajfaj kvarta v debate, imenovane Kyockiy protokolovoyi, ki nas bodo, upamo tako, popeljale v svetove in višave, KŠŠŠŠ še nismo segli ob vseh branjih filozofov, mislecev in modrih ljudi, ki so za seboj pustili KŠŠŠŠ umotvore. Začenjamo s 4, ker letos štejemo četrto zborovanje KŠŠŠŠ ki redno prispevajo k vsem zapiskom o znanstveni fantastiki na (jez)KŠŠŠŠ. ElzaRosomahDottoreNaughty, uradni dopisnik Šoba in ob priliki še kdo, vsi kontribuKŠŠegalitaKŠŠ, saj tudi pred vsako objavo punkte dodobra prebesedijo … KŠŠŠŠ

se nadaljuje

* * *

BroVRiši in BroVRišice

Medspletnasituacija se zaostruje!

XI) Tisti, ki so pili kavo, so zgledali nori onim, kinisoimelikave!

XII) Vsimi, kiskupinskohaluciniramo, zakaj setakonebrzdajočenorčujemoiztistih, kiželijohaluciniratiposvoje? Zakaj so vseprehitrooznačenikottujciblodnjači, prekkaterihspregovarjaukazovalniglasiz-za in jihobseda, da plešejoponjegovidemonskitaktirki. In mi ne slišimoglasbe.Grezanekakšnoupiranje pre-bližini. Podobnokot, konasnekdoposnemava, ustvarjasenco, v katerividimosvojeprvinebreznonšalanselastnegautelešanja le-teh. Radiimamosvojemaske, razentakrat, kojihnosinekdo drug.

XIII) Iztistih, kihalucinirajoposvoje se norčujemo, sajnanjihpreveččistovidimo, kakoje med namiposamezniki in vsemdrugimkarje ne-posameznik, neskončna, nepremostljivavrzel – zaznavnatančica, kiločujeoder od občinstva.

Satirični Rosomah

Se nadaljuje …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.