Broneni Rosinanti podpore

Oddelek TFF 12 za bronene Rosinante podeljuje te kipce vsem partnerjem društva, ki jezdecem sami ponudijo roko sodelovanja in nudijo opcijo večkratnih operacij. Priznanje so dobili:

BRLOG

(Podcast Brlog, ki se ukvarja s predstavitvijo mladih avtorjev in ustvarjalcev, je prejel Bronenega Rosinanta januarja 2014, ko je bil v njihov studio povabljen Satirični Rosomah, da bi spregovoril o računalniških veščinah in borilnih igrah. Podelitev je bila predvajana preko podcasta samega, ta pa je bil zaradi nje za nedoločen čas suspendiran.)

GRAJSKI PARK VITEZ

(Bronenega Rosinanta podpore so jezdeci podelili Grajskemu parku Vitez junija 2014 za ponudbo pri soorganizaciji otvoritve in skrivnem dogovoru o večkratnem sodelovanju kulturnega programa kluba. Podelitev je potekala v vodnem amfiteatru tega legendarnega parka še isti dan, a se je zaradi vpliva substanc nihče ne spomni.)

JSKD MENTOR2

(Literarna revija Mentor, ki se posveča predvsem mladim literatom in njihovemu ustvarjanju, je prejela Bronenega Rosinanta za objavo sedemstranskega intervjuja z Driskyjem Bare-ass-ovskimin Naughtiusom Maximusom v številki 2, letnik 35, maja 2014. Podelitev je potekala. Pika. No questions asked! Revija je prejela svojega drugega Rosinanta podpore oktobra 2014 za objavo izpopolnjenega prispevka Gozdnega sadeža Zapiski s temne strani v številki 3, letnik 35.)

KNJIGE POMAGAJO2

(Spletni blog, ki je svojo zasnovo našel pri delovanju (jez)decev vsebine, Knjige pomagajo, je prejel Bronenega Rosinanta v začetku junija 2014, ko je objavil prispevek Serum resnice ali halucinogen Naughtiusa Maximusa. Nagrado je blog prejel na podelitvi v Londonu ali pa tudi ne. Nihče od prisotnih ne ve, ali se je zares zgodila ali pa so zgolj halucinirali. Portal je bil nagrajen s svojim drugim bronenim Rosinantom decembra 2014, ko je objavil še en Maximusov prispevek,It’s a Trap!)

KNJIŽNICA LOGATEC2

(Knjižnica Logatec si je prislužila Bronenega Rosinanta podpore za vso pomoč, ki jo je brez pomislekov ponudila pri organizaciji stojničnega delovanja LUD TFF 12 pri otvoritvi Grajskega parka Vitez junija 2014. Podelitev je bila izvedena v Prešernovi dvorani Narodnega doma Logatec, a se je ni udeležil nihče. Drugega Rosinanta je institucija prejela avgusta 2014 za kooperiranje stojnic na Logaškem poletju.)

NA MEJI NEVIDNEGA

(Po okrogli mizi Tri plasti znanstvene fantastike je v mali dvorani Plesnega kluba Bolero potekala podelitev Bronenega Rosinanta podpore organizatorjem konvencije Na meji Nevidnega. Kipec je več kot zaslužena nagrada za povabilo k sodelovanju na prireditvi septembra 2014.)

POLNOČNI KLUB

(Bronenega Rosinanta podpore je prejel televizijski program Polnočni klub RTV Slovenije za povabilo Driskyja Bare-ass-ovskega in Naughtiusa Maximusa na snemanje oddaje in njeno predvajanje konec avgusta 2014. Podelitev nagrade je bila umaknjena iz video-arhiva nacionalke zaradi preštevilnih šal o mrtvih dojenčkih.)

Medmrežno literarno srečanje. Literarnorevijalna prihodnost.

Uporabljamo piškotke. Več INFO

Za ogled vsebin te spletne stani se strinjate z uporabo piškotkov. Kliknite RAZUMEM ali spremenite nastavitve piškotkov.

Zapri