Leseni BROsli

Leseni kipec BROsla Vrhovni plenum TFF 12 za umetnostna vozlišča podeli prijateljskim organizacijam, idejam in posameznikom, ki so se z jezdeci sparili v one-time-dealu za jebeno hud projekt. Nagrajenci so:

AIRBELETRINA

(Spletnemu portalu Airbeletrina je bil podeljen Leseni BROsel v začetku januarja 2015, ko je objavil zgodbo Naughtiusa Maximusa: Zavest, eno od petih finalistk natečaja za kratko zgodbo 2014. Nagrada je bila vnaprej podeljena na prednovoletni zabavi Airbeletrine konec decembra 2014, kavarna Borštnik pa sporoča, da nagrajence kipec še vedno čaka za šankom, ker je bil prevelik, da bi ga vzeli s seboj v taksi.)

FLASH EUROPA 282

(Natečaj Flash Europa 28 je dobil dvojnega Lesenega BROsla v četrtem tednu oktobra 2014, ko je med top 5 zgodbami predstavnikov iz Slovenije objavil zgodbi Naughtiusa Maximusa: A1 inDriskyja Bare-ass-ovskega: Argonavt. Nagrada je bila podeljena na Trgu nebeškega miru, udeležiti pa so se jo morali vsi s stalnim prebivališčem na Kitajskem.)

PESEM.SI

(Portal Pesem.si je prejel Lesenega BROsla na sredini oktobra 2014, ko je objavil prispevke nominirancev in finalistov natečaja Urška 2014, med drugim tudi kratko zgodbo Naughtiusa Maximusa: Koljač. Nagrada je portal prejel v Slovenj Gradcu po podelitvi glavne nagrade zmagovalki natečaja, udeleženci podelitve pa do danes ne vedo, katera je požela večji aplavz.)

 

Medmrežno literarno srečanje. Literarnorevijalna prihodnost.

Uporabljamo piškotke. Več INFO

Za ogled vsebin te spletne stani se strinjate z uporabo piškotkov. Kliknite RAZUMEM ali spremenite nastavitve piškotkov.

Zapri