Gumijasti trojanec prijateljstva z benefiti

Sektor za anale TFF 12 podeljuje to nagrado tistim organom, ki so kadar koli pozitivno odgovorili na prošnjo jezdecev za pomoč in nikoli niso obžalovali svoje odločitve. Obdarjenci so:

DNEVNIK

(Eden od štirih največjih slovenskih dnevnih časopisov, Dnevnik, je prejel Gumijastega trojanca za objavo članka o izidu pesniškega prvenca jezdecev Short-term Memory Loss. Članek je izšel zadnjega maja 2014, podelitev nagrade pa je potekala teden kasneje v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma. Slovenske novice so po printu reportaže v svojem časopisu morale izžgati vse zgornje dele pete strani.)

INŠTITUT »JOŽEF ŠTEFAN«

(Eden najbolj uglednih in strokovno cenjenih raziskovalnih inštitutov v Sloveniji, Inštitut »Jožef Štefan« je prejel Gumijastega trojanca prijateljstva z benefiti v avgustu 2014, ko je za potrebe raziskav LUD TFF 12 posodil opremo za merjenje sevanja. Podelitev je bila za nedoločen čas prestavljena, saj kipec še vedno ni potrjen kot neradioaktiven.)

LOGAŠKO POLETJE

(Logaško poletje, največji logaški festival, je LUD TFF 12. avgusta 2014 odobril sodelovanje pri kulturnem programu, ki so ga jezdeci izkoristili za opozorilo javnosti o nevarnosti sevanja na literaturo. Nagrado Gumijasti trojanec prijateljstva z benefiti smo projektu festivala podelili na zadnji dan poletja 2014 v Černobilu in Francoski Polineziji.)

MLADE RIME

(Po junijskem festivalu Mlade Rime 007, največjem festivalu mladinske poezije v Sloveniji, leta 2014 ob 5:45 zjutraj sta Drisky Bare-ass-ovsky in Naughtius Maximus organizatorju podelila Gumijastega trojanca in uradni promo-material Vime za Rime za udeležbo na festivalu, ki je potekal v Menzi pri koritu v mestu Metelkova.)

NOČ KNJIGE

(Leta 2015 se je Inštitut TFF 12 za humor v literaturi vpisal v register subjektov, ki širom Slovenije pomagajo promovirati kulturo branja v okviru UNESCO-vega projekta Noč knjige. Gumijasti trojanec je bil poslan po pošti v procesu izmenjave promo materiala. Trojanec levo, plakat in flajerji, ki oglašujejo dogodek 23. aprila na Gotski 7, generalnem štabu Inštituta, desno.)

REPL!KA

(Revija Repl!ka je prejela Gumijastega trojanca prijateljstva z benefiti aprila 2014, ko je v tiskani in elektronski obliki objavila prispevek XXL piknik v središču Bruslja Nekega Zvenečega Imena. Nagrado smo poslali po pošti, saj se podelitve na naslednjem XXL pikniku v Bruslju ni uspel udeležiti noben njen predstavnik.)

TIMING LJUBLJANA

(Društvo za izvedbo športnih prireditev, Timing Ljubljana, je prejelo Gumijastega trojanca 9. maja 2015, ko je omogočilo LUD TFF 12 izvedbo projekta In sedaj nekaj čisto drugačnega na 59. tradicionalnem pohodu okoli Ljubljane, Pot ob žici 2015. Nagrada je bila razkosana na osem delo in dostavljena na kontrolne točke pohoda. Govorice pravijo, da so videli gručico Jezdecev, ki je nagrado ukradla.)

Medmrežno literarno srečanje. Literarnorevijalna prihodnost.

Uporabljamo piškotke. Več INFO

Za ogled vsebin te spletne stani se strinjate z uporabo piškotkov. Kliknite RAZUMEM ali spremenite nastavitve piškotkov.

Zapri