Srebrni generali Maistri

LUD TFF 12 podeljuje srebrne kipce generala Maistra institucijam, ki posameznim jezdecem društva nudijo lasten rubrični prostor in svobodo pri večkratnem soustvarjanju vsebine. Odlikovanci so:

BILJARDNA ZVEZA SLOVENIJE

(Najvišje odlikovanje LUD TFF 12 za sodelovanje, Srebrnega generala Maistra, je prejela BZS ob sklenitvi pogodbe z Naughtiusa Maximusa, ki je postal njihov uradni športni novinar in pisec reportaž s turnirjev. Podelitev je potekala septembra 2014 na državnem prvenstvu v osmici in je bila prekinjena, češ da ves njen pomp moti koncentracijo igralcev.)

GAMASUTRA

(Spletni portal Gamasutra je dobil Srebrnega generala Maistra februarja 2014, ko je prvič objavil članek Satiričnega Rosomaha Play ? z možnostjo večkratnega sodelovanja z avtorjem. Eden najvplivnejših portalov, ki se vsebini z vsem povezanim z računalniškimi igrami bo nagrado prejel, ko bo razrešil vse uganke računalniške igre, ki jo je LUD TFF 12 pripravil izključno zanj.)

LUD LITERATURA

(Literarna revija Literatura, ki jo izdaja LUD Literatura, si je prislužila Srebrnega generala Maistra kmalu po zagonu jezdecev leta 2013 za vse objave literarnih kritik Naughtiusa Maximusa.Nagrada je bila podeljena aprila 2014 ob predstavitvi pesniške zbirke štirih jezdecev Short-term Memory Loss na literaturinem uredništvu.)

RADIO ŠTUDENT

(Imenovan za radio z najbolj kakovostno vsebino v Sloveniji, Radio Študent, je prejel odlikovanje Srebrni general Maister za rubriko Pritiskavec, ki jo zanj soustvarja Drisky Bare-ass-ovsky. Podelitev je potekala oktobra 2014 in bila predvajana – na silo – vsem študentom slovenskih javnih univerz.)

Medmrežno literarno srečanje. Literarnorevijalna prihodnost.

Uporabljamo piškotke. Več INFO

Za ogled vsebin te spletne stani se strinjate z uporabo piškotkov. Kliknite RAZUMEM ali spremenite nastavitve piškotkov.

Zapri