TIPIČEN DREK

Zdela si se mi rahlo neumna, kuzlica primarnega kova in primarnih misli. Saj si se takšno tudi prodajala. Slikce na raznih portalih, popisana z (angleškimi) besedami, kot so kurba, pofukaj me, uporabljena, koš za izlive preprostežev … svašta. Pretiravaš. Kurbi se pač ni treba podpisat s takšnim poceni sranjem. Kurba je kurba, ali pa to zgolj želi biti. Pokaži se pred nami z vsaj dvema kurcema sredi grla in, verjemi, verjeli ti bomo, ne rabiš črnega flomastra, ne rabiš rdeče šminke.

Vsaka Marjanca, ki se je pojahala z lokalnim fuzbal klubom, je to znala pokazat. Vsi smo vedeli, s kom se je in kateremu ni vstal. Potem pa smo ga jebali cele noči, da je drek. Vsi so jo, tebi pa stal ni, revež. Saj se vsakemu naredi, samo tebi se je pri Marjanci. In se je sekiral, revče, če ga sploh še ceni, rojeni in nadarjeni nogobrc je bil zatrapan vanjo že od osnovne šole, ko je pička dajala vagat joške celemu 8. b razredu. Vsi so vedeli, on pa ne. Napoved – še zdaj ne ve, da se mu žena goni z vsaj tremi s fitnesa, enim s pevskega zbora, sicer pa naj bi sporadično fafala po vrhovih v okviru planinskega društva. Šmarna jo baje totalna narajca, ni še jasno, kje tiči razlog, baje da so to frišno pečene miške, baje da ji štaubcuker navlaži pičko bolj kot vsa fuzbalska elita. Pa ne da je že imenovani žogobrc kaj boljši, poriva vse, kar leze in gre. In še zdaj mu pri drugih bolj stoji kot pri svoji – ljubezen je pes iz pekla.

Sicer mi pa nisi bila jasna v podtonu, na nogah pa hellokitty zokni. Tipična napaka. Ne moreš igrat hkrati princeske in kurbe, saj rajca, ne rečem. Samo ni to to. Spet ne sprejemaš nobene odgovornosti, to je sranje, kar delaš. To ni nič!

Pofukan težak si, zjebeš vsak rajc, zakajen prašič si. Dobra ženska ti nastavi pičko ti pa ko drek, zadetek pofukan.

In sva šla kot vedno in vedno znova na začetek, v anale in v dno. Nič novega. Vlažni pički pač ne smeš reči ne.

Mazohistka pa taka.

Polni joški so ji skakljali, ko je sopihala od jeze. Pupika za popizdit, a tečna, težka in zajedljiva. Nisem vedel, a špila malomeščanko ali ji zgolj manjka tiča. Batine. Falusa. Nekaj za nataknit pač. Nekaj, da jo popolni. Ker zdaj ji je vidno nekaj manjkalo.

Tiča rabiš.

Slabšega ne bi mogel reči, pa sem imel prav. Tipica je bila pač potrebna, ker ji nisem prva izbira, je nerada priznala, da se hoče pofukat z mano, iz nuje. Da imajo pičke nujo, je sicer zame nekaj novega. Bil sem daleč od ideala. In bil sem daleč od idealnega fuka, šel sem ji ravno prav na jetra, da si je mislila, da bo po štirih pirih zmogla sesti na mojega smokija.

Desca rabim. Tebe ne.

Stopil sem do hladilnika in si vzel še eno pivo. Hladilnik na 6. Gorenje! Dela, kot mora, star pa 20 let. Malo leda zadaj, ampak se mi ga ni ljubilo spucat. Odlomil sem toliko, da sem spodaj spravil tri flaše pira. Po prvi sem hotel še drugega, po drugem je bil tretji nuja, nato pa odvisno od dneva in bodočih odgovornosti.

Še pit misliš čez vse to?

A misliva fukat?

Saj niti zmožen nisi.

Saj ni videt poželjive!

Ob takih pa res ne.

Da bom kriv, mi je bilo jasno. Da bo s kančkom sarkazma priznala, da bi se zicnila na mojega džeksona pa ne. Zame je bil že to zmagovalni dan. Zanjo pa malo manj. Ni cenila malih stvari v življenju.

Tipična ženska.

Tipičen drek.

Gozdni Sadež

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.