MALI PIR

Prvič v življenju sem pustil službo in ob tem se ne počutim najbolje. Saj veš, kako to gre.

Ravno zdaj v draginji, kaj pa naprej, a bo za nedoločen čas?

Ne bo.

Ja, kako si pa to razmišljal.

Ja, zgleda slabo.

Ja, kaj boš pa zdaj. Vse cene grejo gor, kaj če ostaneš brez. Kaj če nam zmanjka plina pa še dizla si si uhvatu. Kaj boš dva evra plačval na liter. Pa ne se zajebavat, da se misliš selit še v Ljubljano.

Ja, vem. Vem. Sam kaj naj, vedno je najslabši čas za kar koli, vedno se tudi sam malo nategnem, zdaj me bo zraven zgleda malo še svet.

Zajebavaš se, stari, niso pri nas take plače, ko so tam zunaj. Pa saj smo ti pravli pa si bluzu, da ne vemo, kaj mamo. Žri zej to svojo Slovenijo, to domovino, ko je tak lepa pa tak fajn pa čaki tri leta, da ti menjajo kolk pa za tisti zlomljen zob pojdi kar lepo k privatniku.

Ja pa dobro, no. Saj sem že šou, če pa moja zobarca nima cajta.

No, vidiš! A je fajn?

Ni. Sam zuni pa tud ni blo nič kaj boljše.

Butl si.

Sem, sam ne zato, ko sm se vrnu. Kalahk v miru požerem tele arašide, ko sma jih zastonj dobla?! Pač se tolažim dalje in delam dalje, kaj pa naj. Saj te pogodbe nič več ne štejejo, baje je za določen čas še bolj ziher, pri tej vsaj veš, do kdaj imaš šiht. Pa stanovanja so katastrofa pa sir je drag, na bencinski sem plačal 100 evrov, še polnega tanka nisem dobil. Mulcu sem dal evro, spucal mi je pa samo sprednjo šajbo, pičkamumatrna. Saj bi ga uslonu pa je draginja pa to, kaj pa veš, mogoče doma revež ničesar nima pa še mamo pa fotra polca pa brata pa sestro, mogoče si je še kakšnega nezaželjenega pamža nafukal pa zdaj ko so splavi tabu … Pa kondomi so dragi. Pa vse skup je drago.

Vse je šlo mal v kurac.

Mal fejst. Sam tvoja je pa tud fejst. Sm ču in vidu, da maš neki.

Mam neki pa res je fejst.

No, vsaj to. Če nas bo zeblo, se boš lahko vsaj stiskal.

Pa fukal tudi.

Nisi jamral, da so kondomi dragi? Za splave delat si pa že malo star.

A jebi ga. Še to. Maja, še prineseš ene arašide?

Kaj sta že vse požrla?

Sma, je kolega ponosno zarjavelo zarjovel. Pa daj še pivo zraven, tamalega, ker ste tolk podražal pa nimama zadost zravn.

Da boma pa male pire kdaj pila, si pa nism mislu, sem zlovoljno pridodal, bolj iz tega ker nama zdaj mali bolj pašejo, mački so vedno hujši in juter je vedno bolj škoda.

Odraščama, stari. Paše pa tale mali pir. Paše pa še vedno.

Paše pa še vedno. Neki bo. Sej bo. Bo že, ane?

Bo, bo.

Gozdni Sadež

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.