PREJELI SMO …

Nagovor smo prejeli v obliki glasovnega sporočila.

(transkripcija)

Spoštovane Slovenke, cenjeni Slovenci,

naš boj je trd. Naš boj je pošten. Naš boj. Je trdopošten. Ne bom dolgovezil. Vsaj ne z odvečnimi besedami.

Ne borimo se zoper majhnega sovraga. Borimo se zoper največjemu zlu tega sveta in tega planeta. Zemlja. To ni nobena Korona. To ni nobena Kitajska. To niti ni Smrt. Ki danes kosi po vaši dragi Evropi in po tleh držav povsod po vzhodu. Evrope. To ni to. Temveč je to nihilizem.

Nihilizem je zapopadel mojo drugo najljubšo državo na svetu, zato sem se odločil, da posežem v ozadje in naredim red in mir in predvsem pomirjeno urejenost. Ne zmenite se za natolcevanja raznih psevdodoktorjev, ki se oglašajo preko spornih medijskih objav. Še in še. Teh cinooligarhov, ki vas silijo v neaktivnost in vas prepričujejo, da ni nič vredno vašega časa. Še kako je vredno.

Zato sem vam ponovno aktiviral vašo narodno televizijo, ki je ponovno postala gledljiva. Kar je tudi namen televizije. Da se jo gleda. Namesto dolgočasnih vpogledov v svetovna dogajanja in globalne spremembe, ki se jih gredo razni cukerčki in soroši in maske take ali drugačne, imate sedaj na voljo pravi entertainment. Pravi humor. Pravo zdravilo zoper depresijo in dekadenco, ki duši ta planet bolj kot neke Korone ali Kitajske ali Smrt.

Govorili so nam preko fakenews, da lahko spodbudimo človeštvo k človečnosti samo tako, da dvignemo raven poročanja in dialoga in nivoja, toda jaz sem jim pokazal, da je rešitev prav nasprotna. Samo spomnite se, kako so vas prepričevali, da morate misliti na druge in ne na sebe. In potem? Ste bili kaj manj depresivni? Seveda ne. Misliti morate najprej na sebe. In nase. To je entertainment. To je dvig ratingov. Ne pa Korona ali Kitajska.

Združimo moči proti komunotajkunom in kleptokradljivcem in fašistoanarhistom in se zabavajmo. Življenje je kratko. Če je življenje kratko, je lepo. Če je življenje dolgo, je muka in napor in veliko dela. Začnimo pri sebi. In pri nas samih.

Pravijo, da je treba za dober resničnostni šov preučiti igralce. Za dober entertainment in dobro gledljivost ne smete pred kamere postaviti pametnih. Postaviti morate psihopate. Zapomnite si to in naredite medije zopet dobre!

In podprite me leta 2024. Tudi vi ste lahko del lepšega sveta.

Tudi vaš predsednik,

Donald Trump

(konec transkripcije)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.