PREJELI SMO …

Spoštovani! Pišem vam z Norveške, kjer so moje delavnice defetizma in cinizma za starejše dosegle nezaslišan uspeh – samomorilnost je narasla že tretje leto zapored, apatija pa se je razširila celo na težkometalske glasbene ansamble.

Pišem vam zaradi vzpona političnega kandidata, ki je po svetu vzbudil neverjetno upanje na boljšo prihodnost, ki je osvojil srca množic v ZDA in ki s svojimi kredibilnimi ukrepi vrača politično moč tja, kjer je ta kar najbolj potentna – k ljudstvu. Navkljub angažmaju in kolektivni zaroti političnega establišmenta, množičnih medijev in lastnih strankarskih kolegov, ki se bojijo nove, sveže sile na horizontu, se ni nikdar uklonil svojim sanjam, da bi svojo deželo popeljal v lepšo prihodnost.

Govorim kakopak o Donaldu Trumpu.

Donald J. Trump je največja grožnja svetovni apatiji in vsesplošnemu cinizmu od padca berlinskega zidu dalje. Po svetu se širijo nezaslišani valovi zanimanja in angažmaja za dogodke v ZDA. Donald Trump je po popularnosti na iskalnikih in Twitterju presegel nihilistične heroje, kakršna sta Charlie Sheen in Katy Perry. Navkljub golim selfijem Kim Kardashian in novemu albumu Kanyeja Westa ostaja Donald Trump na vrhu lestvic najbolj iskanih ljudi.

018_DT01

Donald Trump ogroža vse, za kar sem se tako vztrajno trudil zadnjih 25 let. Njegova zmaga v predsedniški tekmi bi bila dokaz, da je demokracija končno oživela in začela dihati s polnimi pljuči. Retardirani politični komentatorji po časopisju se še vedno zgražajo in razglabljajo, da bi bila njegova zmaga poraz za demokracijo. A očitno je, da velja ravno nasprotno: Donald Trump je izbira večine, je najbolj reprezentativen možen kandidat ameriškega ljudstva. Njegova uspešna kandidatura bi bila nedopustna zmaga za predstavniško demokracijo.

Dovolite mi, da vam dokažem, zakaj Donald Trump predstavlja svež veter v zatohlem dvostrankarskem sistemu, v katerem je vselej zmagoval dobro utrjeni establišment:

Razumljivo je, da je ikona šovbiznisa in resničnostnih spektaklov veliko bližje navadnim smrtnikom kot leseni, po meri sistema ukrojeni kandidati.

Tako kot povprečen smrtnik tudi Trump včasih blekne kaj rasističnega ali seksističnega.

Donald Trump uporablja preproste, eno- ali dvozložne besede, jasne sentence, ki so dostopne vsem.

You know, it really doesn’t matter what the media write as long as you’ve got a young, and beautiful, piece of ass.

– Donald Trump

Trump živi sanje navadnih smrtnikov – za razliko od deloholičnih milijarderjev iz Silicijeve doline dejansko uživa v svojem bogastvu, namesto pehanja si privošči razkošne zabave in se poroča s supermodeli.

Donald Trump je predsednik, kakršnega si demokratična država zasluži in kakršnega tudi potrebuje. Je simptom delujoče predstavniške demokracije, ki pooseblja optimizem, upanje in spremembe. Kot takšnega ga je potrebno nemudoma eliminirati iz političnega prizorišča in namestiti nekoga, ki bo še naprej ohranjal status quo.

018_DT02

S tem namenom vas in vaše društvo vabim v široko medijsko koalicijo proti Trumpu, v katero so odslej vključeni tudi Iluminati, prostozidarji in vesoljski reptili. Skupaj bomo ukrepali, preden bo prepozno.

Smrt optimizmu! Naj živi depresija.

Podpisani: Dr. Nihilanth, vse večje medijske hiše

En odziv na “PREJELI SMO …”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.