NUTRIFIT

Je vaš kuža, vaš najbolj zvesti prijatelj, vaše sonce, vaš mesec, vaša zvezda severnica, nesrečen, ko mu postrežete z obrokom? Vas gleda z žalostnimi očmi, kot da ste mu pravkar odvzeli edino igračo, ki jo je kadar koli prejel od vas za rojstni dan? Se vam smili, ko vas tako gleda? Se vam ne smili, ko ste mu že N-tič letos postregli z mletim konglomeratom neznane brozge iz konzerve? Dajte no, se vam res nič ne smili? Brez slabe vesti zaradi preteklih zajtrkov/kosil/večerij, imamo dobro novico za vas!

Je vaš mucek ponovno otožno zapustil svojo skodelico briketov tričetrt polno? Je ponovno omagal nad vsakodnevnim grizljanjem kot skale trdih zvezdic, ki ga bolijo, ko jih s težavo golta v smer vse bolj razočaranega želodčka? Se še vedno pretvarjate, da ga hranite z najboljšim, kar mu ponuja svobodni trg? Se pretvarjate, da gre za okusne kosmiče? Ste jih kdaj poskusili sami? Ste si morali dopovedovati, da so resnično okusni, čeprav tako vi kot mi kot on, vsi, vemo, da niso? Komu lažete? Sebi ali njemu? Komu lažete v obraz in s tem zanikate vsakršno dostojanstvo živega bitja, ki si zasluži kvaliteten obrok hrane? Brez slabe vesti zaradi preteklih zajtrkov/kosil/večerij, imamo dobro novico za vas!

Je tudi vaš piton ponovno zvit v klobčič nesreče? Tudi on v življenju pozna le eno hrano, tisto dolgočasno miško, ki ste mu jo privoščili v ponedeljek, tako kot pretekli ponedeljek, kot tudi predpretekli ponedeljek, kot tudi ponedeljek pred tem? Vi ne bi bili žalostni v njegovi koži? Je ne bi tudi vi želeli zamenjati? Zakaj mislite, da jo menja on? Ne slepite se, kot slepite njega, ko mu lažete, da v svetu kulinarike ne obstaja nič drugega! Imamo dobro novico za vas, zato kar brez slabe vesti zaradi preteklih zajtrkov/kosil/večerij, čas je za nutrifit!

Tako je, nutrifit, nova restavracija! Nova restavracija za hišne ljubljenčke. Nova restavracija hišnih ljubljenčkov za hišne ljubljenčke!

V centru prestolnice odpiramo vrata prav posebnega gostinskega lokala, kjer bodo vaši hišni ljubljenčki sedli za najprestižnejše mize, čepeli pred najekskluzivnejšimi bovlami in se oklepali najekstravagantnejših gugalnic v kletkah iz žlahtnih kovin, medtem ko jim bomo stregli gastrospecialitete iz vseh kotičkov sveta. Naše stolice so vse ročno izdelane. Naši terariji in akvariji so briljantno brušeni. Naš pribor je produkt 5G 3D tiskalnikov! Pridite in se prepričajte na lastne oči in jezike!

Nutrifit nutri-u-rit!

Za vašega kosmatinca izberemo le najmlajše in najbolj zdrave nutrije iz Ljubljanice. Preden jih slečemo iz kože, jih še žive zmasiramo in s tem zagotovimo ničelni nivo stresnih hormonov v mišičnem tkivu; nato pa jih eno za drugo našpikamo na srebrne damaščanke, tako, naravnost nutri-v-rit in spečemo po tradicionalnem šiškebab receptu z mešanico orientalskih sestavin, ki bodo izboljšale metabolizem vašega ljubljenca za vsaj dvajset odstotkov! Pridite in se prepričajte na lastne oči in jezike!

Nutrifit 100 % angus burger!

Se vaša mačja princesa že ves mesec zmrduje nad sardelami, ki jih puščate v njeni skledi vsak večer? Nič čudnega, brez dvoma so do nje prispele govorice, da v Nutrifitu strežemo burger z najkvalitetnejšim 100 % vranovim polpetom, popečenim na sladkem potoku iz brezlaktoznega masla, impregniranega z začimbami naravnost iz Triglavskega narodnega parka, kakopak opranih v bistri ledeniški vodi izpod samega očaka slovanske mitologije. Aroma popečene planike je vredna kazni, ki smo jo morali plačati, da smo jo nabrali zoper črke zakona! Vrani so vsi po vrsti ujeti s samostrelom, saj lahko le z njihovo usmrtitvijo med letom zagotovimo kar najbolj sočno in sproščeno meso. Smo že omenili, da so sekire, s katerimi zmeljemo polpete iz ciprškega bakra? Ne? Pridite in se prepričajte na lastne oči in jezike!

Nutrifit fit-salat!

Za vse, ki ste nam dolga leta tarnali, da vaša črna mamba serje kot vidra, vsakič, ko ste ji pripravili narezek širokega spektra salam iz najokusnejše vidre, imamo dobro novico! No, in eno slabo. Najprej slaba: vaša pitonka je veganka in vi tega sploh ne veste! In sedaj dobro: s tem ni nič narobe! Še več, to je izvrstna novica, saj imate sedaj končno priložnost, da jo peljete na sprehod v najlepše mesto na svetu in ji za večerjo privoščite naš nutrifit fit-salat! Lokalno pridelana kristalka, motovilec z izbranih slovenskih ekokmetij (7 mišelinovih zvezdic), rukola iz divjin pohorskega gozda, vse to oblito z ekstra deviškim oljem iz smrekovih vršičkov ter kisom iz viljamovk, ki bi sicer končale v žganju kartuzijanskih menihov (seveda so jih poprej žegnali s sveto vodico, za koga nas pa imate?!) plus imitacija bikovega sirčka in narezani šniti praženega tofuja, vse skupaj pa okrašeno z naribanimi tartufi, janežem in muškatnim oreščkom. Milina za njen želodček, ki so ga leta in leta načenjale mišje beljakovine. 100 % vegan, 100 % bio, 100 % gluten-free! Pridite in prepričajte na lastne oči in jezike.

In ne pozabite pred naročilom pogledati še v vinsko karto, zakaj bi zapravili jurčka in ob tem ne srknili kapljice rujnega?

Nutrifit, nova restavracija v prestolnici. Hišni ljubljenčki za hišne ljubljenčke. Rezervacije na tysona.faf.12@gmail.com.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.