CELICA

Spoštovane bralke, cenjeni bralci, pozor!

Zunaj je globalno segrevanje. Zunaj je vročina. Vi, v vaših ljubljanskih srajčkah zdaj čofotate v morčku na obalah Porto Rossa, švicate v zagorele vampke in joškice, medtem ko stojite do popka v vodi in se mečete za odbojkarskim žogobalonom. »Vročina je, super se mamo! Ana, odpri šampanjčka!«

Še bolj bo vroče, če se nameravate vsak vikend odpeljat čez celo Slovenijo do Savudrije, 60 na uro, ker več ne gre po avtocesti, kamor ste se zbasali skupaj z Nemci, Avstrijci, Švicarji in ostalimi gastarbajterji. Še bolj bo vroče, če boste na plažo vlačili prenosne hladilnike, da bo simbol vašega dekadentnega, mestnega razvrata primerno ohlajen. Praznujte, kar praznujte, saj je vendar resnično zabavno! Plešite, kar plešite!

Toda, ali veste, kaj ni zabavno?

ZIMA!

Spoštovane bralke, cenjeni bralci, pozor! Samo še nekaj mesecev časa imate, ne moremo dovolj poudariti, da si zagotovite svojo, prav svojo, ekstra novo, ultra mehko, malo težko, a najpomembneje, super toplo, zimsko pižamo Celico! Ni ga boljšega časa, navržemo vam kupon POLETJE22 za 22-odstotni popust pri naročilu!

Vas skrbi, da pozimi ne bo plina? Strah je odveč! Seveda ne bo plina! Vas pa navkljub temu ne potrebuje biti strah, saj boste iz ledene prestolnice (cucki, razvajeni!) prišli domov v svoje zamrznjene domove in se kaj hitro preoblekli v svojo, prav svojo, ekstra novo, ultra mehko, malo težko, a najpomembneje, super toplo, zimsko pižamo Celico!

Samo pomislite na vse prednosti poletja, lahko so vaše tudi v najbolj ledenih mesecih leta s Celico, novo pižamo iz konfekcijske linije dizajnerke Belze Udau, vodje sektorja TFF 12 za ukrojevanje in vsakršno koli indoktrinacijo. Pižame so na voljo v treh različnih, unikatnih, barvnih vzorcih:

  • Lahko si priskrbite nostalgično črno-sivo Celico z motivi globusa in turkiznim vezenjem ter besedami ‘Jezdeci vsebine’ čez prsa ter izbranim citatom preko hrbta (priporočamo klasičnega Driskyja: »Kot bi v ljubljansko Opero pripeljali Ano Natrebko, dvorano pa napolnili z osnovnošolci.« Ali pa ostrega Rosomaha: »Noge hodijo, tečejo, brcajo, spotikajo, plešejo … a roke, roke rokujejo.« Ali pa sladkega Sadeža, če vam iz kakršnega koli razloga še ni dovolj mehko pri srcu: »Dokler se bo plodil, bo moški, drugače pa bo le evolucijska zabloda in metastaza naravnega procesa – življenja.«)
  • Ponujamo modro-rumeno kombinacijo s silhueto načete vedute, enim čudnim rumenim grbom in na hrbtu izvezenimi besedami ‘Слава Україні!’
  • Prav tako pa lahko naročite belo-modro-rdečo verzijo s črko Z na ovratniku in hrbtnim pripisom: »ЭТО ВСЕГДА WAZZINGTON!« Mi ne sodimo ljudi.

Priskrbite si svojo verzijo Celice – ali pa kar vse TRI – še danes!

Mehki bombaž, ki vam boža kožo kot skriti ljubimec, garantirana temperatura do 37° C tudi ko bo vaša soseda tolkla po steni, ker bo zmrzovala do smrti. Občutek poletja vso zimo! Vse velikosti! 22 % popust! Slika je simbolna!

Zagotovite si svojo Celico še danes, pišite nam na tysona.faf.12@gmail.com in bodite med prvimi, ki jim pozimi ne bo treba fukat, da bi se greli!

P.S.: Cena ene pižame je 69,99 €, prinese pa jo poštar peš!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.