ALARM

Ejga, brt, Literarno-umetniško društvo Tysona FaF 12 vabi te na:

VELE OBČNI ZBOR 2016

ki se ima zgoditi v soboto, 20. dne v mesecu svečanu leta 2016 po Kristu, kralju Judeje, ob 14. uri, na Nejčevi domačiji v Šmartnem ob Paki. Dogodek je javen in brezplačen, razen za novinarje, ki plačajo tako, da nastavijo lička za šamar.

Program je obvezen po Zakonu o društvih in obsega iste točke kot lansko leto, zato jih kopipejstamo (z nekaterimi spremembami letnic):

  1. pljusi in minusi vodstva ter morebitni predlogi članov o zamenjavi funkcijonarjev in sankcijoniranju teh preko disciplinske komisije,
  2. morebitni predlogi k izboljšavi aktov in statuta TFF 12,
  3. pregled dosežkov društva v letu 2015 (prinesite nekaj za pod rit, ker bomo tu veliko govorili),
  4. razburljiva razprava o predlogu programa na občinskem razpisu 2015, debata o ostalih projektih in o financah, ki bodo v letošnjem letu spet blazne,
  5. letni popis članov in pobiranje članarine (pripravite denar, ker smo revni),
  6. tajna točka,
  7. še ena tajna točka,
  8. razno,
  9. tradicionalen aplavz Driskyju Bare-ass-ovskemu za izjemno vodenje društva v njegovem drugem uradnem koledarskem letu. Jahalke, modrci letos prepovedani, pripravite hlačke; jahalci, za vas velja isto.

Neko Zveneče Ime letos skrbi za entertejnment, Naughtius Maximus kuha kavo. Elza Budau in Satirični Rosomah se bosta oglasila preko spleta, kar pomeni, da potrebujemo mir in tišino, zato manj kot bo odvečnih komparativistov, bolje se bomo razumeli.

011_OZ01

Po uradnem delu, za katerega predsedstvo obljublja, da bo quick and painless, ker je bilo lansko leto zelo lepo v vseh pogledih, sledi prijetno čvekanje o vsem mogočem in verjetnem. Prebranci, NMN-ji, filmski in literarni večeri, natečaji erotične proze, udeležbe na festivalih in tednih slash dneh kulture in še mnogo več. Po vsem tem gre ekipa v center mesta in na glas prebere vse objave z (jez)decev vsebine. Dolga bo noč.

Se vidimo! Se oznanjamo! Si nazdravimo! Sobota.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.